absorvalia.cat

Perquè utilitzar absorbents tèxtils reutilitzables?

No succeeix cada dia que puguis triar una alternativa de millor qualitat, més econòmica i respectuosa amb el medi ambient. Els Absorbents Tèxtils Reutilitzables t’ofereixen aquesta possibilitat i a més són fàcils d’usar.

Confort i Salut

Els Absorbents Tèxtils Reutilitzables que oferim són productes de gran qualitat que ofereixen una gran comoditat i confort ja que s’adapten perfectament a la roba interior i al cos. A més, al estar fets amb teixits naturals es minimitza el risc d’irritacions i ferides a la pell.

 Avantatges VentajasEstalvi

 Durant els primers dos anys de vida d’un nadó, la despesa en bolquers és molt important; en els primers sis mesos de vida els nadons requereixen uns 10 bolquers diaris, dels 6 als 12 mesos uns 8 i, dels 12 als 24 uns 7. Per fer-nos una idea, això suposa uns 5800 bolquers per nadó al cap de dos anys; és a dir, més de 1000 Euros en despesa. Si en el mateix període s’utilitzessin bolquers de roba, en aquests dos anys l’estalvi econòmic seria d’almenys un 60%.

En el cas de les compreses l’estalvi econòmic és d’un 45%.

Medi Ambient

Els bolquers i les compreses d’un sol ús, siguin d’aigua o no, són el principal producte no reciclable de la nostra deixalla. Un nadó, des del naixement als 3 anys d’edat crea aproximadament 3 tones de deixalla si usa bolquers d’un sol ús. A més, al estar fets amb derivats plàstics poden trigar 500 anys en es descompondre’s. De manera similar les compreses d’un sol ús també tenen un fort impacte en el medi ambient a causa de la seva composició.